Viatges

Anualment fem una mitjana de 3 viatges en grups reduïts. Sota el guiatge dels conservadors de col·leccions s’accedeix a espais privats i institucionals no oberts al públic. Una experiència que no et pots perdre.

Fes clic a sobre de la imatge per a conèixer tots els detalls del nostre pròxim viatge:

 
 
 

Viatge a Granada. 22, 23i 24 de novembre de 2024

Gaudeix de l’increïble patrimoni artístic de Granada, entrant en monuments de diferents estils i èpoques, així com d’usos religiosos i civils, però tots de gran qualitat i bellesa. Ho descobriràs amb els amics de l’AEM a la ciutat andalusa, especialistes en patrimoni, que t’explicaran cada espai que visitarem.
Durant el viatge accediràs a l’església de San Justo y Pastor, que conserva una magnífica col·lecció de miralls a la sagristia, amb marcs ricament decorats; a la Casa Porras descobriràs la seva referència a la fusteria mudèjar al seu interior; et deixarà bocabadat l’espectacular enteixinat amb una originalíssima ornamentació de la Casa de los Tiros; veuràs l’important col·lecció d’art de la Casa Pisa; visitaràs el Real Monasterio de San Jerónimo, joia del renaixement granadí; i entraràs a la increïble Alhambra.
Prepara’t per aquest complet passeig cultural i per més sorpreses! Esperem ja la teva reserva per venir amb l’AEM a Granada.

Per a conèixer tots els viatges que l’Associació per a l’Estudi del moble ha organitzat, fes clic a la fletxa:

Condicions de pagament i cancel·lacions dels viatges de l’AEM

Paga i senyal: 50% en el moment de confirmació del viatge.
Segon pagament: 50%, màxim 3 setmanes abans del viatge.

 
 

Cancel·lacions del viatge:

Els preus dels viatges són molt ajustats, per tant no es permeten canvis ni cancel·lacions.