L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

RUTA 7: CONTEMPORANI

El mueble salta a las calles de Barcelona

Casa Bloc

Ens rebrà Rossend Casanova, comissari del pis-museu de la Casa Bloc.

L’any 1933 es va posar la primera pedra de la Casa Bloc, un edifici d’habitatges impulsat per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’allotjar els obrers més necessitats amb una nova arquitectura de qualitat, adequada als nous temps i a les necessitats bàsiques de les persones.

Construïda durant la Segona República a Barcelona pels arquitectes Josep Lluís Sert, Josep Torres Clavé i Joan Baptista Subirana, la Casa Bloc es va bastir sota l’ideari del GATCPAC (Grup d’Artistes i Tècnics Catalans pel Progrés de l’Arquitectura Contemporània).

Ara s’ha recuperat un dels seus habitatges per tal de retornar-hi l’aspecte original. La visita guiada a aquest habitatge 1/11 permet explicar la innovació que la Casa Bloc va suposar per a l’arquitectura i la societat del seu temps.

Adreça

Passeig de Torras i Bages91-105

Horaris

Visites guiades, 27 de maig

Matí: 10:00 h

Inscripcions a Rutes

​Per realitzar la seva reserva a les rutes, cal inscriure-s’hi preferentement el telèfon 93 256 67 85 de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 hores. Fora de l’horari d’oficina pot enviar un email a congreso1@estudidelmoble.com

*Totes les visites compleixen amb la normativa sanitària en matèria de COVID-19
** Cal tenir en compte que, a causa de la situació actual de restriccions, els aforaments estan limitats i molt controlats. Així, les reserves es faran per rigorós ordre d’inscripció.

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)