L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

RUTA 5: Disseny

El mueble salta a las calles de Barcelona

Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Ens rebrà Paolo Sustersic, professor Escola Elisava

A Elisava, escola pionera en disseny i enginyeria a Espanya, fomentem el coneixement, la investigació, el desenvolupament i la innovació en aquestes àrees. Formem a professionals capaços d’afrontar reptes actuals i futurs; preparem experts en els materials i tecnologies més avançats, capaços de crear productes, serveis i entorns que milloren el dia a dia de les persones.

Adreça

La Rambla, 30, 32
Telef: 933 17 47 15

Horaris

Visites guiades, 27 de maig
Tardes: 16:00 h

Ruta de l’Homenatge “Miralles”. Fundació Enric Miralles / Saló del Tinell

Ens rebrà 

La Fundació Enric Miralles, amb la participació del Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, ha impulsat un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània, de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020. A aquest efecte s’han organitzat diferents exposicions, com: MIRALLES. To be continued…. i MIRALLES. A quarts de quatre…

La Fundació Enric Miralles, basant-se en la manera de fer i de pensar d’Enric Miralles, es va constituir com un centre per a l’experimentació de l’arquitectura contemporània i d’altres disciplines artístiques afins, sent una plataforma de coneixement i promoció.

Té la seva seu en el mateix edifici que alberga l’estudi d’arquitectura Miralles-Tagliabue EMBT, en el barri Gòtic, així com el centre de documentació i arxiu Enric Miralles i la biblioteca.
En aquest espai també es desenvolupen exposicions, tallers, cursos i conferències relacionades amb el món de l’arquitectura, la cultura i les arts

Adreça

Passatge de la Pau, 10 bis, entr.Plaça del Rei, 10
Telef: 936 24 17 02

Horaris

Visites guiades, 27 de maig
Tardes: 17.00 h

Visites liures, del 27 al 29 de maig
Dilluns- divendres:
10:00h –13:30h i
16:00h – 19:00h
Dissabte: 10:00h- 14:00h

Inscripcions a Rutes

​Per realitzar la seva reserva a les rutes, cal inscriure-s’hi preferentement el telèfon 93 256 67 85 de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 hores. Fora de l’horari d’oficina pot enviar un email a congreso1@estudidelmoble.com

*Totes les visites compleixen amb la normativa sanitària en matèria de COVID-19
** Cal tenir en compte que, a causa de la situació actual de restriccions, els aforaments estan limitats i molt controlats. Així, les reserves es faran per rigorós ordre d’inscripció.

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)