L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

Catalogació dels mobles de Can Mercader

Alumnes en pràctiques

El mes de juliol de 2021, l’Associació ha dut a terme un projecte de catalogació dels mobles del Museu Palau Can Mercader, amb un grup d’alumnes en pràctques liderat per Mónica Piera

Alumnes de les pràctiques de catalogació de juliol de l’Associació estudien les peces en directe.
El saló de ball del Museu Palau Mercader de Cornellà procedeix de la casa que la família tenia al Passeig de Gràcia de Barcelona.
D’estil àrab, fou realitzat a la dècada de 1870. El cadiram de disseny molt original i gran qualitat va ser realitzat per José Reig.

Alumnes en pràctiques
Setmana de catalogació de mobles amb els alumnes d’Història del moble fins  el 1900. Aprèn, practica i actua al Museu Can Mercader.
Analitzem els tres escriptoris barrocs napolitans amb vidres pintats.

Vidres policromats

Els vidres pintats d’un escriptori barroc han estat un dels temes tractats a la pràctica de catalogació de mobles amb alumnes d’Història del Moble fins el 1900. Aprèn, practica i actua al Museu Palau Mercader.
Representen personatges mitològics i estan pintats pel revers.

Dormitori rosa
Espectacular qualitat dels daurats i platejats del dormitori rosa d’estil àrab. Els mobles i les sedes brodades amb fils d’argent van ser servits per J.Reig el 1873.
Gran feina dels alumnes en pràctiques.

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)