L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

Cardedeu: Ruta Raspall + Visita al Museu

Amb Marta Núñez, tècnica de comunicació i exposicions del MATB

Divendres, 4 de març

Coneixerem les cases d’estiueig més significatives de l’arquitecte modernista Manel Joaquim Raspall, autor també del cementiri municipal de Cardedeu, tot fent un passeig pel centre de la vila. A més, en exclusiva, accedirem als jardins de la Torre Viader, l’Alqueria Cloèlia i la casa Golferichs. 

Després visitarem el Museu Arxiu Tomàs Balvey (MATBC), on coneixerem l’antiga farmàcia rural de la nissaga Balvey, la primera referència de la qual data d’abans de 1660 i està formada pel mobiliari original de 1780, en el qual es conserven més de 200 pots de farmàcia del 1827.

La farmàcia s’acompanya d’un jardí de plantes remeieres que complementen la temàtica central del museu: el benestar i la salut i l’exposició permanent “Tomàs Balvey col•leccionista”.

Una proposta per passejar, descobrir, assaborir, contemplar, visitar i gaudir de Cardedeu, del seu patrimoni i del seu entorn.

Divendres, 4 de març
11.00 hores
MATBC C. Dr. Daurella, 1, Cardedeu

PVP: 20€
Preu soci AEM: 15 €

info@estudidelmoble.com
932 56 67 85

Hi col·labora:

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)