L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

Reprodueix vídeo

Vídeo resum del Curs-Fòrum: El moble de fusta. Les fustes del moble. (VOS Català)

Reprodueix vídeo

Summary video of the Conference: The wooden furniture. The timbers of the furniture (VOS Anglès)

Volem desitjar-vos un bon estiu amb el resum en vídeo de què ha sigut el curs de maig 2022 de l’Associació per a l’Estudi del Moble.

En aquesta ocasió, durant el Curs-Fòrum El moble de fusta. Les fustes del moble, hem vist el valor del moble de fusta i de les fustes, i els seus oficis en els objectes de fusta.

A través de projectes innovadors, s’ha observat la llarga vida d’un moble, des de l’origen del material fins als seus diversos destins. Hem descobert i comprès que no hi ha fusta sinó fustes; que aquesta matèria primera és inesgotable si la sabem gestionar bé; que cal triar les espècies adequadament segons la funcionalitat prevista, i que la mà i les eines expertes són els millors ambaixadors per gaudir de la seva presència en els nostres espais vitals.

Aprofitem per incidir en el fet que les tècniques emprades per aconseguir formes i efectes meravellosos són avui les mateixes que eren segles abans, encara que hagin canviat els procediments mecànics de realització.

Desitgem que gaudiu amb aquest breu resum de la darrera edició del curs de maig de l’AEM, organitzada amb el suport del Museu del Disseny de Barcelona.

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)