L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

Les publicacions de l'AEM, a la Biblioteca del Clot

Les trobaràs hasta final de gener de 2024 a l'aparador de la Biblioteca

Des d’aquesta setmana i fins al final de gener de 2024 l’AEM té un espai a la Biblioteca El Clot – Josep Benet. Així, la gent que s’apropi a la biblioteca que s’ubica a la planta 0 del Disseny Hub Barcelona podrà veure en un dels aparadors les publicacions de l’Associació per a l’Estudi del Moble.

Hem aprofitat per mostrar les nostres publicacions, a més de exposar un parell de minixiloteques i dos lots de revistes. Volem que tothom que passi per aquesta planta del Disseny Hub Barcelona pugui conèixer la tasca editorial que hem desenvolupat a l’AEM des de la nostra fundació el 2004. Gràcies a aquestes publicacions amb articles científics fets per especialistes a partir de les seves investigacions, la nostra Associació és un referent pel que fa al coneixement del moble. Ho sabem perquè aquests llibres estan en biblioteques especialitzades d’Europa i Amèrica.

Us convidem a visitar l’aparador i estem oberts als vostres comentaris. Podeu compartir les vostres impressions a les xarxes i etiquetar-nos amb el nostre perfil de @estudidelmoble.

I recorda: totes aquestes publicacions estan a la venda a la nostra seu, i també a la botiga de la nostra web. Hi trobaràs més articles, com els llibres on l’AEM ha participat. Potser és un gran regal de Nadal per a la gent que està interessada en el món del moble en particular i la cultura en general.

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)