L’Associació romandrà tancada del 2 d’agost fins al dilluns 2 de setembre. A la tornada continuarem treballant en tot el que estem preparant per a tu. Bon estiu!

De la exquisitez a lo cotidiano

Diálogos entre obras de la Colección Mascort y estudios técnicos de la Associació per a l'Estudi del Moble

Publicació

Títol: De la exquisitez a lo cotidiano.
Autora: Àngels Creus Tuèbols
Any de publicació: 2015
ISBN: 978-84-608-2185-4
Pàg: 228 

Aquesta publicació presenta cinquanta estudis de mobles i els posa en relació amb l’anàlisi de deu obres d’art de la Col·lecció Mascort. Els capítols van encapçalats per textos de reconeguts experts que enllacen les obres i serveixen de fil conductor del discurs dels mobles. Ofereix informació rellevant històrica i tècnica de les obres.

A més a més, adjunta esquemes terminològics de les diferents tipologies de mobles, la qual cosa converteix el llibre en una obra indispensable per a professionals del sector.
Les fotografies a color i l’elegant maquetació ajuden a aconseguir l’objectiu principal de l’obra que és donar a conèixer el valor històric del moble, destacant-ne els seus materials i les tècniques aplicades.

Amb la participació de: Ferran Adrià, M. Paz Aguiló, Jaime Barrachina, Casto Castellanos, Narcís Clavell, Deborah Elvira, Juan José junquera, Diego López de Aragón, Carmen Pascual, M.Ángeles Pérez Samper, Mónica Piera, Sofía Rodríguez Bernis, Lourdes de Sanjosé, Pilar Vélez, Jordi Vergés, Miguel Ángel Zalama

Amb el suport de:

Suscríbete a nuestro AEMnews quincenal para no perderte ninguna de nuestras novedades.

    Nom i Cognom (requerit)

    Correu electrònic (requerit)