Et proposem activitats per a l’aïllament!


Donat que hem de passar aquests dies a casa, des de l’AEM et volem proposar un recull d’activitats culturals que et faran més lleuger l’aïllament. 

Connecta amb l’AEM!

Estar aïllats ens fa  valorar més el que ens envolta i fixar-nos en quines coses configuren el nostre entorn vital.

Amb el hagstag #joconnecto us convidem a mostrar aquell moble especial per a vosaltres i explicar-nos per què us fa la vida més còmoda.

Activitats Formatives

6 cursos d’art del MOMA que podeu fer des de casa i de franc:

– A l’estudi: Pintura abstracta de la postguerra. Aquí
– Art i activitat. Estratègies interactives per a connectar amb l’artAquí 
– Art Modern i idees. Aquí
– Mirant a través de les fotografies. Aquí 
– La moda com a disseny. Aquí 
– Què és l’art contemporani?. Aquí

Visites Virtuals

El Museu del Disseny us ofereix una visita per quatre exposicions del sense sortir de casa! Aquí

El Museo Cerralbo posa a la nostra disposició els vídeos de les conferències del III Encuentro internacional “Artes Decorativas: Coleccionismo y exposiciones en Europa (1851-1929)”. Aquí
 

Visita virtual a la Fundació Mascort. Podeu visitar l’exposició Vides privades. Històries compartides. El fons fotogràfic de la família Mascort (24 novembre 2018 – 22 abril 2019) Aquí 

Visita els grans museus des del teu sofà:

Pots visitar la Pinacoteca di Brera , o la Galleria degli Uffizi ,  els Musei Vaticani  el Museo Archeologico , en Madrid el  Museo del Prado o en París el  Louvre , sense viatjar a Londres pots visitar el British Museum o a Nova York el  Metropolitan Museum . Pots conéixer Hermitage i la National Gallery of art – Washington

El Palau Güell et proposa un recorregut diferent. Cada dia us mostrarà un espai diferent d’aquest edifici de Gaudí i us explicarà, des de la façana al terrat. Seguiu el fill obert aTwitter.

Biblioteca Museu Víctor Balaguer: Aquí podeu fer una visita virtual a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. A més, des de la mateixa app podreu accedir a la informació detallada de moltes peces de la col·lecció. 

Publicacions 

Qué és la forma? Descarrega’t de manera gratuïta aquesta publicació editada pel Museu del Disseny i l’Escola Massana. Trobaràs una visió multidisciplinària i polièdrica de la forma a través de frases d’aforismes de 144 autors de diferents èpoques i de disciplines diverses. Aquí. 

Centre de Documentació del Museu del Disseny. El nostre fons conserva tota mena de manuals antics, alguns dels quals es poden consultar digitalitzats. Fes-li una ullada! 

Iniciatives per compartir:

Quant sabeu sobre el Museu Can Papiol i les seves col·leccions? Poseu a prova els vostres coneixements amb aquest #MuseumQuiz que us proposen als seus comptes de Twitter i Instagram (stories).