Estudi 360º

Un dels objectius de la AEM és fomentar l’interès pels mobles i difondre el seu valor cultural. En l’activitat Estudi 360º uns experts analitzen en directe el moble triat i comparteixen el coneixement sobre ell en una taula rodona, on els assistents tenen l’oportunitat de participar i preguntar.

Es tracta d’una activitat en format online o presencial, dirigida a tots els públics i gratuïta, d’una durada aproximada de 60 minuts.

La sessió es grava per a la seva posterior difusió i visionat, d’accés lliure, a través de la nostra pàgina web. (Els qui vulguin inscriure’s a l’activitat, hauran d’acceptar el consentiment de drets d’enregistrament i imatges).


La dinàmica d’Estudi 360º s’estructura en les següents fases:

– Presentació de l’activitat i dels participants pel moderador.

– Un expert ens ensenya el moble motiu d’estudi i detalla les seves particularitats a partir d’un vídeo gravat, en el cas online, i davant de la peça, en sessions presencials. (durada aproximada: 12-15 minuts).

– Celebració en directe de la taula rodona amb la participació de professionals del sector i amb la intervenció de l’expert que ha analitzat el moble.

– Obertura del torn de participació i preguntes per part dels assistents.

Fes clic a la imatge per a saber més de la propera sessió

Aquí pots consultar les sessions d’Estudi 360º