Viatges

Anualment fem una mitjana de 3 viatges en grups reduïts. Sota el guiatge dels conservadors de col·leccions s’accedeix a espais privats i institucionals no oberts al públic. Una experiència que no et pots perdre.

Fes clic a sobre de la imatge per a conèixer tots els detalls del nostre darrer viatge:

 
 
 

Viatge a Holanda. T’obrim l’innovador Centre de Col•leccions dels Països Baixos

Una oportunitat única per descobrir el Centre de Col•leccions dels Països Baixos (CCNL), la memòria física del patrimoni holandès. De recent inauguració, i tancat al públic, es tracta d’un dipòsit de quatre col•leccions nacionals d’objectes no exposats: el Rijksmuseum d’Amsterdam, el Museu Openluchtmuseum, d’Arnhem, el Palais Het Loo d’Apeldoorn i l’Agència del Patrimoni Cultural (RCE) d’Amersfoort. L’edifici assegura una òptima gestió i conservació d’aquestes col•leccions; a més, té un espai per a la investigació i l’intercanvi de coneixements. Ens hi acompanyarà Hans Piena, conservador i expert en mobiliari, qui, juntament amb Mónica Piera, forma part del Vetting Committee de la fira Tefaf a Maastricht. Al Rijksmuseum podrem accedir en exclusiva al Departament de Conservació de mobiliari del Museu, on el seu conservador Paul Van Duin ens mostrarà el treball que s’hi realitza. Descobrirem el Palau Het Loo, de la mà del seu conservador, Paul Rem. Amb la seva magnífica arquitectura barroca és conegut com el Versalles Holandès, tota una joia del patrimoni dels Països Baixos. A Utrecht visitarem la Casa Schröder una obra mestra d’arquitectura, realitzada per Gerrit Rietveld. Del mateix autor, observarem l’Erasmuslaan, dos edificis d’apartaments posteriors, exemples del Moviment Modern que pretenia ser un experiment en l’habitatge social. La Fabrica Pastoe és tot un exemple de fabricació de mobiliari a Holanda, des de començament del segle XX.

Per a conèixer tots els viatges que l’Associació per a l’Estudi del moble ha organitzat, fes clic a la fletxa:

Condicions de pagament i cancel·lacions dels viatges de l’AEM

Paga i senyal: 50% en el moment de confirmació del viatge.
Segon pagament: 50%, màxim 3 setmanes abans del viatge.

 
 

Cancel·lacions del viatge:

Els preus dels viatges són molt ajustats, per tant no es permeten canvis ni cancel·lacions. En el supòsit que hi hagi un cas especial o de necessitat, la valoració de despeses serà:

  • 60 euros per despeses de gestió
  • +5% per anul·lacions entre 10 i 15 dies abans de la sortida
  • +15% per anul·lacions entre 3 i 15 dies abans de la sortida
  • +25% per anul·lacions a menys de 48 hores de la sortida.