Visita a Girona

Casa Masó i casa particular

Dissabte, 18 de desembre
Activitat exclusiva per socis i subscriptors


A la Casa Masó, acompanyats per Jordi Falgàs, director de la Fundació Masó, farem un recorregut per l’interior de nou habitatges dissenyats per l’arquitecte Rafael Masó entre 1907 i 1932, on va integrar les aportacions de tot un grup d’artesans i artistes de les comarques de Girona, que van saber donar forma als mobles, els vitralls, els esgrafiats, la forja i la ceràmica que ell dibuixava.

Continua llegint

Visita al projecte PLANTA

Fundació Sorigué, Balaguer.
Havies vist mai un museu a una gravera?

Divendres, 19 de novembre


*Crèdits: PLANTA-Fundació SoriguéVisita guiada i en exclusiva per l’AEM a l’espai PLANTA

PLANTA és un espai per al desenvolupament de la creativitat i el talent en un entorn empresarial. Uneix art contemporani, arquitectura, coneixement i paisatge i és la intersecció entre el grup Sorigué i la Fundació Sorigué.

Continua llegint

Visita a Cervera

De l’art del segle XVIII als interiors particulars

Dissabte, 6 de novembre. Visita de dia sencerUs proposem un dia per conèixer la capital de la Segarra (Lleida), centrant la visita en dos temes:

– L’art del segle XVIII, generat gràcies a la revitalització de la ciutat després de la construcció de la Universitat de Cervera.

– Els interiors domèstics, alguns de privats, amb decoracions i mobles dels segles XVIII i XIX.

Començarem el recorregut amb les visites a la Universitat, per anar més tard a la Paeria i a la Capella del Santíssim Misteri de Santa Maria de Cervera Dinarem en grup al Gran Cafè. A la tarda ens obriran en exclusiva la casa particular de la família Solsona, que ens explicarà Mónica Piera, i la Casa Museu Duran i Sanpere, comentada per Carme Bergés, directora del Museu de Cervera.

Preus:

Socis: 35 € // No socis: 45 €
Dinar inclòs al Gran Cafè

PLACES LIMITADES

Continua llegint