Blog

Col·loqui: Dossier AEM II
Els Junyent. Artistes, decoradors i col·leccionistes

Activitat Online

Dijous, 20 de gener, a les 19.00 hores

Activitat gratuita amb inscripció prèvia.
Amb Clara Beltrán, directora del Dossier AEM II. Doctora en Història de l’Art.

Ja pots veure el col·loqui del Dossier AEM II, Els Junyent. Artistes, decoradors i col·leccionistes.

Més informació sobre el Dossier AEM II AQUÍ

Reprodueix vídeo

El Dossier AEM és la primera publicació monogràfica anual i digital de l’Associació que, amb la col•laboració de grans experts de diferents disciplines, es converteix en una preuada lectura per tots els amants del moble i la cultura. Permet ser llegida en qualsevol moment i en qualsevol lloc i, a més, poder descarregar-la i imprimir-la.

En la segona edició, titulada Dossier AEM II. Els Junyent. Artistes, decoradors i col•leccionistes, entenem a través dels germans Junyent què significa viure amb i de l’art cap al 1900 i esdevé una lectura imprescindible per a comprendre les seves àmplies i versàtils trajectòries.

“Endinsar-se en la biografia d’aquests artistes és com mirar a través d’un calidoscopi: quan s’observa a través d’ell, es descobreix tot un món sorprenent que atrapa a l’instant”, ens explica Clara Beltrán, directora del Dossier AEM II i doctora en Història de l’Art.

El  20 de gener a les 19.00 h des de l’Associació per a l’Estudi del Moble celebrarem un col•loqui virtual per endinsar-nos en la lectura del segon dossier de l’AEM i comentar les brillants personalitats de Sebastià i Oleguer Junyent que, des de diferents angles, van abastar l’ampli ventall artístic de l’època: la Barcelona d’entre els segles XIX i XX.

Format: en línia
Durada aproximada: 60 minuts
Idioma: català i castellà

Inscripcions a:
info@estudidelmoble.com o 932566785

Hi col·labora:

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »