Conferència inaugural de la IV edició del curs Història del Moble. Segles XX i XXI

Conversem amb Alexander von Vegesack

Aquest any, el curs Història del Moble. Segles XX i XXI arriba a la seva quarta edició. 

Es tracta d’un curs semestral, de 75 hores lectives, que l’Associació organitza bianualment, pensat com a continuació del curs Història del Moble europeu fins al 1900. Aprèn, practica i actua, que es proposa abordar el complex període del segle XX i principis del XXI.

La sessió inaugural del curs que se celebrarà el dilluns 25 d’octubre inclourà, a partir de les 18.00 hores, una conversa amb Alexander von Vegesack sobre el moble del segle XX i XXI.

El nostre convidat és fundador i va ser director del Vitra Design Museum des del 1988 fins al 2011 . També és fundador de Domaine de Boisbuchet, i és una de les figures més destacades a escala internacional a l’àmbit del col·leccionisme, conservació, estudi i promoció del moble del període  que tractarem al curs.

A la primera part de la conversa tindrem ocasió de conèixer com s’ha desenvolupat l’activitat d’Alexander von Vegesack i quins són els seus projectes actuals, parlarem de les seves facetes de col·leccionista, investigador, curator d’exposicions que han explorat moments, temes i figures fonamentals del segle XX.

A la segona part ens agradaria ampliar el cercle a altres intervencions d’experts del sector, i per aquesta raó hem convidat diferents figures, que participaran, alguns online, i d’altres presencialment des del Museu del Disseny de Barcelona que col·labora amb l’Associació en l’organització del curs.

Si vols assistir gratuïtament a la conferència inaugural online, envia’ns un email a info@estudidelmoble.com amb les teves dades

En col·laboració amb: