Blog

Conferència inaugural

IV edició del curs "Història del Moble. Segles XX i XXI"

Conversem amb Alexander von Vegesack

Aquest any, el curs Història del Moble. Segles XX i XXI arriba a la seva quarta edició. 

Es tracta d’un curs semestral, de 75 hores lectives, que l’Associació organitza bianualment, pensat com a continuació del curs Història del Moble europeu fins al 1900. Aprèn, practica i actua, que es proposa abordar el complex període del segle XX i principis del XXI.

La sessió inaugural del curs que se celebrarà el dilluns 25 d’octubre inclourà, a partir de les 18.00 hores, una conversa amb Alexander von Vegesack sobre el moble del segle XX i XXI.

El nostre convidat és fundador i va ser director del Vitra Design Museum des del 1988 fins al 2011 . També és fundador de Domaine de Boisbuchet, i és una de les figures més destacades a escala internacional a l’àmbit del col·leccionisme, conservació, estudi i promoció del moble del període  que tractarem al curs.

A la primera part de la conversa tindrem ocasió de conèixer com s’ha desenvolupat l’activitat d’Alexander von Vegesack i quins són els seus projectes actuals, parlarem de les seves facetes de col·leccionista, investigador, curator d’exposicions que han explorat moments, temes i figures fonamentals del segle XX.

A la segona part ens agradaria ampliar el cercle a altres intervencions d’experts del sector, i per aquesta raó hem convidat diferents figures, que participaran, alguns online, i d’altres presencialment des del Museu del Disseny de Barcelona que col·labora amb l’Associació en l’organització del curs.

Data i hora:  Dilluns, 25 d’octubre

Places limitades
info@estudidelmoble.com
932566785

Col·laboren:

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »