DOSSIER AEM

Dossier AEM és la primera revista digital de l’Associació per a l’Estudi del Moble, una publicació anual pensada també per poder ser descarregada i impresa.

Es tracta d’una revista monogràfica que connecta el moble amb altres disciplines. Per aquesta raó en cada número, a part de les aportacions dels experts en moble, convidem a la participació d’estudiosos que treballen en altres camps diferents per enriquir-nos amb els seus coneixements.

Agafar una mica de distància i endinsar-se en matèries properes al moble ens sacseja, ens obliga a relativitzar i ens facilita noves mirades i dades fins aquell moment no tingudes en compte.

(Mónica Piera, presidenta de l’AEM)

Núm. 1
Rigalt, família d’artistes: dauradors, pintors i vitrallers

El primer Dossier AEM es titula Rigalt, família d’artistes: dauradors, pintors i vitrallers  i inclou articles signats pels millors especialistes en l’obra d’aquesta nissaga d’artistes, que va treballar a Barcelona des del segle XVIII fins el segle XX. Dossier AEM I posa especial atenció a les aportacions dels Rigalt a les arts aplicades i inclou rellevants novetats fruit de la recerca.

Dediquem aquest primer número de Dossier AEM als nostres socis i subscriptors, que havien mostrat interès en una revista digital. Agraïm el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’esforç de tots aquells que han col·laborat en el projecte

Fes clic per a ampliar les imatges:

Editat per l’Associació per a l’Estudi del Moble

 Direcció: Núria Gil
Comitè Científic: Mónica Piera,
Núria Gil i Núria Ruiz 

ISSN: 2696-5712
Data publicació:
2021
Núm. pàgines: 191
Edició bilingüe, alterna articles en català i castellà  

Comitè Editorial: Mónica Piera, Mercè Benavent, Blanca Piera, Ester Grau i Silvia Mateos
Copyright dels textos: Els autors
Copyright de les fotos: Els il·lustradors i fotògrafs
Coordinació i publicitat:
Silvia Mateos
Gestió Digital: Mercè Benavent, Ester Grau i Verónica Rejón
Disseny i compaginació: Anversal
Correcció lingüística: Equip Albert Mestres

Producte digital

Revista digital en format PDF. Fes la comanda i la rebràs per correu electrònic. Si ets Soci o Subscriptor de l’AEM, demana el teu codi a info@estudidelmoble.com per adquirir gratis la publicació.

Anar a la e-botiga AEM

(producte digital)

Amb el suport de: