Blog

Mónica Piera parla a Ràdio Canet

Entrevista a la presidenta de l'AEM en el Dia Mundial dels Boscos

21 de març de 2022

El programa 4 cantons, el magazín matinal de l’emissora Ràdio Canet, amb Ferran Medina i Lou Pla entrevista a Mónica Piera, presidenta de l’Associació.

Com podem aprofitar els mobles ja fabricats? En quina mesura protegir el patrimoni cultural contribueix a protegir el patrimoni natural? La falta de coneixement i de valoració dels mobles antics, està fent que perdem tot aquest patrimoni, a més d’una oportunitat d’or per donar una nova vida als mobles ja fets i construïts.

El projecte Fusta-Moble-Sostenibilitat, que l’Associació durà a terme fins al 2023 planteja, mitjançant diferents activitats com tallers, cursos, visites i molt més, tots aquests reptes. 

Escolta aquí l’entrevista sencera

Descobreix El Vendrell

Descobreix El Vendrell: reobertura Museu Pau Casals amb la col·lecció del músic, l’extraordinari Museu Deu, la Fundació Apel·les Fenosa amb el taller de l’escultor, la Parròquia Sant Salvador amb decoració de Jujol i el Restaurant Vil·la Casals construit per ordre del músic en 1929

Llegir més »

Bon estiu!

Vídeo resum del curs anual organitzat per l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) amb el suport del Museu del Disseny de Barcelona. Activitat emmarcada dins del projecte Fusta- Moble – Sostenibilitat

Llegir més »