Blog

Estudi 360º, calaixera de Torroella de Montgrí, segle XVIII

Activitat Online

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 19:00 h

Activitat gratuita amb inscripció prèvia.
L'idioma d'aquest Estudi 360º serà el castellà

Experts:
Mónica Piera, doctora en història de l’art i especialista en moble. Presidenta de l’AEM
Marc Fabra, historiador de l’art i conservador-restaurador. Director d’ICRAM
Pep Serra, col·leccionista de moble empordanès i antiguitats. Doctor en filologia catalana i professor en UDG

El moble de Torroella del s. XVIII és especialment reconegut pels col·leccionistes. La força de les seves formes a base de materials mediterranis ho defineixen. Sent un moble rural i mostrant influències del Sud de França, acaba generant unes formes clarament identificades. (Mónica Piera, especialista en moble).

En aquest Estudi 360º, un expert ensenyarà el moble de Torroella del s. XVIII i detallarà les seves particularitats en un vídeo gravat. A continuació, realitzarem una taula rodona en directe amb la
participació de professionals del sector i amb la intervenció de l’expert que ha analitzat el moble, que donarà pas al torn de participació i preguntes per part dels assistents.

Inscripcions i consultes
info@estudidelmoble.com
932 56 67 85

Hi col·labora:

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »