Estudi 360º, Mobles en miniatura: un món a escala 1:12

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 19:00 h

Activitat gratuïta – Format Online
L’idioma d’aquest Estudi 360º serà el castellà

Experts:
Fernando Setién, miniaturista de moble contemporani
Sofía Rodríguez Bernis, directora del Museu Nacional d’Arts Decoratives de Madrid
Laura Costa, propietària de Evolve Miniatures

Moderadora:
Mónica Piera, presidenta de l’Associació per a l’Estudi del Moble

Coordinadora:
Gemma Rovirosa, vocal de l’Associació per a l’Estudi del Moble

 

Coneixes el món dels mobles en miniatura? Sabies que existeix un ampli nombre de col·leccionistes en aquest sector? En aquest context, ens trobem a professionals que es dediquen a això i que desperten gran interès en el mercat, com és el cas de Fernando Setién, miniaturista de moble contemporani d’Espanya a escala 1:12.

El món de les miniatures va impactar en Setién de tal manera que li va fer desenvolupar la seva professió cap a aquest camí tan delicat i apassionant envoltat de detalls, tècniques i precisió en cadascuna de les peces que crea. Sota escala 1.12, l’expert crea un món paral·lel amb un mètode de treball propi en el qual preserva la matèria primera i el procés típic de fabricació que s’aplica en qualsevol moble a mida real: especejament, traçat, tall, assemblatge i ajust.

En aquest Estudi 360°, Fernando Setién ens ensenyarà el seu treball en el món dels mobles en miniatura i explicarà els detalls del seu mètode de treball, així com els seus referents, en un vídeo gravat per l’Associació. A continuació, dialogarà amb Sofía Rodríguez Bernis, directora del Museu Nacional d’Arts Decoratives de Madrid amb relació a aquesta àrea de coneixement, i amb Laura Costa, propietària de Evolve Miniatures, sobre els mobles en miniatura i la seva demanda en el mercat actual. En la taula rodona, moderada per Mónica Piera, presidenta de l’Associació per a l’Estudi del Moble, els assistents tindran l’oportunitat de participar i preguntar.

 

Inscripcions i consultes

info@estudidelmoble.com

932 56 67 85

Deixa un comentari