Blog

Estudi 360º, Conjunt d’escriptoris
del comte de Bell-lloc

Activitat online

Dijous, 27 de gener a les 19.00 hores

Activitat gratuita amb inscripció prèvia.
L'idioma d'aquest Estudi 360º serà el castellà

Intervenen:
M. Paz Aguiló, doctora en Història de l’Art
Anna Plans, coordinadora de Patrimoni Cultural. Àrea de Gestió de Patrimoni Cultural i Biblioteques. Museu Palau Mercader
Elena Puiggròs, Alfonso López i Miracles Boada, socis i col•laboradors
de l’Associació per a l’Estudi del Moble

Modera i coordina:
Mónica Piera, doctora en Història de l’Art. Presidenta
de l’Associació per a l’Estudi del Moble

En aquest Estudi 360º, Elena Puiggròs, Alfonso López i Miracles Boada detallen les peculiaritats d’un conjunt d’escriptoris napolitans del Museu Palau Mercader, especialment, de la parella d’escriptoris que el comte de Bell-lloc va comprar a la darrera baronessa de Rocafort.

És inusual comptar, en l’actualitat, amb un conjunt conservat tal com va ser concebut, el que permet esbossar el context d’aquestes peces de luxe dins del patrimoni familiar d’un llinatge de la noblesa catalana.

A la taula rodona, moderada per Mónica Piera, M. Paz Aguiló i Anna Plans aportaran la seva visió com a expertes en l’estudi de mobles i de la història del Palau Mercader.
Els assistents tindran l’oportunitat de participar i preguntar.

Inscripcions i consultes
info@estudidelmoble.com
932 56 67 85

Col·laboren:

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »