Blog

Estudi 360º:
Rentamans-tocador modernista

Activitat Online

Dimarts, 20 d’abril de 2021 a les 19:00 h

Activitat gratuita amb inscripció prèvia.
L'idioma d'aquest Estudi 360º serà el castellà

Experts:
Manuel Faja, col·leccionista. Soci de l’Associació per a l’Estudi del Moble
Teresa-M. Sala i Garcia, professora titular d’Història de l’Art de la UB. Directora de GRACMON-UB
Isabel Campi Valls, doctora en Història de l’Art. Fundadora i presidenta de la Fundació Història del Disseny

Moderadora:
Núria Gil i Farré, doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona

Coordinadora:
Gemma Rovirosa, vocal de l’Associació per a l’Estudi del Moble

Dos retalls de premsa amagats a la part inferior dels calaixos, van ser l’inici de la recerca de l’ any de fabricació d’aquest rentamans-tocador modernista.

Així ho explica Manuel Faja, col·leccionista i propietari de la peça d’estudi. En aquest Estudi 360°, ens mostrarà el rentamans-tocador modernista i explicarà els seus detalls en un vídeo gravat per l’Associació.

A continuació, dialogarà amb Teresa-M. Sala i Garcia, professora titular d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i directora de GRACMON-UB, i Isabel Campi Valls, doctora en Història de l’Art i fundadora i presidenta de la Fundació Història del Disseny. En la taula rodona, moderada per Núria Gil i Farré, doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, els assistents tindran l’oportunitat de participar i preguntar.

Inscripcions i consultes
info@estudidelmoble.com
932 56 67 85

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »