Blog

Presentació "Moblant Vinyetes. El disseny contemporani vist des del còmic i viceversa"

Amb Oriol Pibernat, director de la publicació.
Historiador, dissenyador i professor a EINA/UAB

Dimecres 10 de novembre, a les 17.45 h

Amb motiu de la celebració de l’activitat Moblant Vinyetes. El disseny contemporani vist des del còmic i viceversa, us convidem a la presentació de la seva publicació monogràfica, que inclou els articles elaborats pels conferenciants de la jornada.

Durant la presentació, conversarem amb varis dels seus autors i observarem en directe peces icòniques, conservades en les reserves del Museu del Disseny de Barcelona i relacionades amb la publicació.

En finalitzar l’activitat s’entregarà la publicació als assistents a la jornada de 2020 i es posarà a la venda per a qui desitgi adquirir-la.

Pots consultar totes les publicacións de l’Associació a la nostra web

Data i hora: Dimecres, 10 de novembre, a les 17.45h.
Lloc: Centre de Documentació del Museu del Disseny
Adreça: Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38 Planta -1. MAPA

Activitat gratuïta – Format Presencial.
Durada aproximada: 2 hores

Places limitades

Inscripcions a: info@estudidelmoble.com – 932566785

Amb la col·laboració i suport de:

logo Ceys

Viatge a Holanda. T’obrim l’innovador Centre de Col•leccions dels Països Baixos

Una oportunitat única per descobrir el Centre de Col•leccions dels Països Baixos (CCNL), la memòria física del patrimoni holandès. De recent inauguració, i tancat al públic, es tracta d’un dipòsit de quatre col•leccions nacionals d’objectes no exposats: el Rijksmuseum d’Amsterdam, el Museu Openluchtmuseum, d’Arnhem, el Palais Het Loo d’Apeldoorn i l’Agència del Patrimoni Cultural (RCE) d’Amersfoort

Llegir més »

Visita a València

San Juan de Ribera impulsa la creació del Colegio-Seminario de Corpus Christi  que es, per la seva modernitat i avantguardisme, un dels centres culturals i artístics més innovadors del Renaixement espanyol.

Llegir més »

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »