Qui ha creat la imatge gràfica de les Rutes?

Reprodueix vídeo

La imatge gràfica de les nostres Rutes, el moble salta als carrers de Barcelona, havia de transmetre entusiasme i agraïment i també fer el moble proper a tothom d’una forma dinàmica i atractiva.  

Ningú millor per fer-ho que l’Anna Andorrà (www.annaandorra.com),  col·laboradora habitual de l’AEM i professional emergent del disseny i la il·lustració, per la seva visió actual i multidisciplinària.

La visió de la il·lustradora

“Aquesta campanya gràfica pretén aconseguir que la gent s’endinsi i conegui el món del mobiliari, transmetent l’entusiasme de l’associació per sortir al carrer i gaudir de la cultura en època de pandèmia. Per aconseguir-ho, he volgut veure el moble des d’un prisma humà, ja que moltes vegades l’invisibilitzem des de la quotidianitat i poc ens parem a pensar en les petites històries que amaga cada relleu, material o forma. A través de tècniques d’il·lustració manuals, he reivindicat aquesta cura al detall, a la proximitat i a l’artesania pròpies de l’ofici, com també he cercat el diàleg entre antiguitat i contemporaneïtat present a l’Associació.

Amb tot això, aquest procés ha fet que jo també m’apropi al moble, convertint-me en un dels personatges de les animacions que s’encurioseixen i s’impressionen.”

andorra-anna-save-the-date
Reprodueix vídeo

Il·lustracions, animacions i disseny:  Anna Andorrà