Equip humà

Presidenta de l’AEM. Doctora en Història de l’Art per la UB i diplomada a Sothebys, Londres. Membre del Comitè internacional de selecció de peces de TEFAF, Maastricht i Acadèmica de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

És especialista en història del moble, exerceix com a professional autònoma com a investigadora, assessora de col·leccions, comissària d’exposicions i conferenciant. Destaquen les seves aportacions en revistes científiques i llibres monogràfics, en especial els referents al moble català. Com a assessora treballa per al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, el Museu del Disseny de Barcelona i la Fundació Ramon Pla Armengol.

Núria Ruiz

Secretària de la junta. Historiadora de l’art.
Està al capdavant dels viatges i les sortides de l’AEM, controlant de manera impecable cada detall per a oferir una experiència única: riquesa de continguts, aprofitament del temps i serietat en la organització.

Té com a finalitat apropar-nos a aquelles bones col·leccions d’art, en especial d’arts decoratives que habitualment no siguin a l’abast del gran públic i s’assegura que les persones que ens les expliquin siguin expertes en el tema.

Joan Güell

Vocal de la junta. Llicenciat en Història de l’Art i DEA (diploma d’estudis avançats) per la Universitat de Barcelona. Diplomatura en Restauració de mobiliari antic i pintura decorativa en EPSAR. Restaurador de mobles i pintor decorador professional.

Realització de cursos, monogràfics, conferències d’història del moble en EPSAR, Associació d’Amics de les Antiguitats ERA, Escola d’ Antiquaris de Barcelona i Associació per a l’Estudi del Moble.

Treball de catalogació de mobiliari a les cases de subhastes de Subarna i Balclis de Barcelona. Publicació de diferents articles especialitzats en Història del moble.

Gemma Rovirosa

Vocal de la junta. Llicenciada en Dret per la UNED.

Entre altres responsabilitats, destaca la seva relació amb les institucions i entitats del sector.

Ester Grau

Vocal de la junta. Llicenciada en Economia de l’Empresa per la UAB i màster en Màrqueting per EADA. Té una àmplia experiència en màrqueting i investigació de mercats. Actualment treballa com a responsable de màrqueting i comunicació per a l’Associació.

Mercè Benavent

Vocal de la junta. Diplomada en Conservació i Restauració de mobiliari antic a EPSAR.

Amant del món artesanal i digital, dona classes de restauració de moble antic al mateix temps que defensa la sostenibilitat de la recuperació i transformació de mobles vells. És l’artífex de la creació, disseny i actualitzacions de la web de la AEM i del Congreso, així com de la nostra incorporació al món digital.

Laura Palacios

Responsable de xarxes socials de l’AEM.

Graduada en Disseny de producte i història del disseny i Master d’Estudis Avançats en Història de l’Art, a la UB.

Docent col·laboradora en estudis sobre mobiliari a l’AEM, al Museu Municipal Romàntic de Can Papiol i a ESNE. Redactora, traductora i maquetadora a La Roldana.

Verónica Rejón

Responsable d’administració. Llicenciada en Història de l’Art per la Universidad Complutense de Madrid.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en el món del mercat de l’art, on ha treballat en diferents galeries i cases de subhastes.

Silvia Mateos

Office manager. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UB i màster en Direcció de Comunicació Corporativa i Institucional per la UAB.

Té una dilatada experiència en el sector de la comunicació.

Albert Sarobé

Responsable financer-comptable de l’Associació per a l’Estudi del Moble, juntament amb altres empreses dels sectors de formació i de franquícies.

Vols formar part del nostre equip?

Tenim projectes meravellosos i tota la il·lusió del món per a portar-los a terme. No sempre els nostres recursos ens permeten realitzar-los en el moment que ens agradaria.

Així que estarem feliços si decideixes donar-nos un cop de mà ja sigui en tasques administratives, de disseny gràfic, traducció o en xarxes socials… Segur que junts arribarem molt més lluny

Escriu-nos explicant-nos el teu perfil i interessos i buscarem el millor lloc per a tu. Si ets estudiant i t’interessa, podem oferir-te un conveni en pràctiques

Tomás Sevillano

Vocal de la junta. Apassionat pel moble i soci de fa anys de la nostre Associació recentment incorporat a la Junta.

Alumne durant 4 anys a l’Escola Ecore dels Cursos de Conservació i Restauració de mobles.

Persona sensible a les arts en general, acaba de publicar el seu segon llibre de poemes a l’any 2020, Pedra seca.