No us perdeu la sisena edició de FAMA, la fira d’art modern i antic de Barcelona

Fama 2020

La temàtica del nostre estand girarà en torn al III Congreso Iberoamericano de Historia del Mueble (16-19 setembre 2020) sota el lema El congrés del moble salta als carrers de Barcelona. Furniture on BCN’s Streets.

Activitats promogudes per l’Associació a FAMA:

Taller permanent a l’estand: Connectem cadires. En participar en el taller entrareu en el sorteig d’una inscripció al Congreso.

Presentació del llibre El moble popular a Catalunya a càrrec de l’autora, María del Agua Cortés.
Conductora de l’acte: Àngels Creus, vicepresidenta de l’Associació.
Dijous 5 de març a les 18:00 h, auditori Reials Drassanes.

Presentació del llibre Artesanías del Perú: historia, tradición e innovación de Sirley Ríos. Veniu a conversar amb l’autora vers la seva obra al nostre estand.
Dissabte 7 de març d’11.30 h a 14.30 h, estand 7.

Informació detallada sobre el Congreso.

Com sempre us donarem informació actualitzada sobre totes les nostres activitats i podreu adquirir qualsevol de les nostres publicacions.  

Esperem saludar-vos a la fira ben aviat.

 

Recollida d’entrades gratuïtes FAMA + MNAC:

L’AEM se suma al moviment ECO per avançar cap a una societat més responsable, sostenible i menys contaminada. Por això, aquest any t’entregarem les entrades a les taquilles de la fira FAMA el mateix dia que vinguis a visitar-nos. Només has de sol·licitar la invitació de part de l’AEM.

L’entrada de FAMA (Invitació per a 2 persones) també et permet visitar el MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) fins el 15 de març. *Hauràs de validar-la en el moment de l’entrega en FAMA per a poder entrar al MNAC el dia que el visitis.