Viatge a la fira TEFAF a Maastricht i Aquisgrà, ciutat de coronació de reis i emperadors.

Del 6 al 8 de març del 2020

L’Associació per a l’Estudi del Moble us convoca a la cita anual per visitar la fira d’art, antiguitats i disseny més important del món: The European Fine Art Foundation a Maastricht.

Imatge Principal

A més de poder apreciar obres úniques realitzades pels millors artistes, que inclouen fotografia, joieria i obres de paper, la fira ens permet conèixer el present del mercat de l’art.
També tindrem l’oportunitat de conèixer la magnífica ciutat d’Aquisgrà amb la Capella Palatina de Carlemany.

Visites:

La Catedral d’Aquisgrà està considerada la catedral més antiga del nord d’Europa. El seu origen es remunta a la Capella Palatina, construïda per l’emperador franc Carlemany a la fi del segle VIII. Es tracta d’un edifici de dues plantes coronat per una cúpula. De planta centralitzada, com correspon a un edifici destinat a acollir una relíquia, la seva nau principal descriu un octògon regular envoltat per una galeria de setze cares amb tribunes. Està inspirada en capelles paleocristianes, especialment en la de l’església bizantina de San Vital de Ravenna, construïda per l’emperador Justinià I al segle VI. A dins s’hi troben les tombes de Carlemany i d’Otó III. L’any 936 Otó I fou coronat rei a la catedral. Des de llavors, Aquisgrà seria el lloc de coronació de 30 reis del Sacre Imperi Romanogermànic durant els següents 600 anys, l’últim d’ells, Ferran I l’any 1531.

 

El 1978 esdevingué el primer monument alemany declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Hi destaquen: el bust-reliquiari de Carlemany (a partir de 1349), en or i plata, donat per Carles IV; la Creu de Lotari, amb pedres precioses (cap al 1100) i l’altar d’Aquisgrà (cap al 1520), així com un olifant d’ivori únic en el seu gènere (cap a 1000)

TEFAF Maastricht, la fira d’art més important del món, continua sent un referent per al mercat de l’art, acollint uns 70.000 visitants durant el transcurs de cada edició i ofereix als expositors i col·leccionistes una plataforma incomparable per vendre i comprar obres d’art, des d’art antic fins a peces contemporànies.

Programa del viatge:

Divendres 6 de març ens trobarem a l’aeroport de Barcelona. En arribar a Brussel·les ens dirigirem en autocar a Aquisgrà, disposarem de temps lliure per dinar. A la tarda, visita guiada a la Capella Palatina i el Tresor. Trasllat a l’hotel Aquis Grana d’Aquisgrà. Check-in. Temps lliure per sopar.

Dissabte 7 de març ens traslladarem en autocar al Mecc Forum de Maastricht, on se celebra la fira TEFAF. Disposarem de tot el dia per visitar la fira, i qui ho desitgi podrà optar per visitar la ciutat de Maastricht. En tancar la fira, anirem a l’hotel NH Maastricht. Check-in. Temps lliure per sopar.

Diumenge 8 de març visitarem la fira TEFAF, fins a l’hora d’anar a l’aeroport.

* Durant els dos dies que visitarem la fira TEFAF, es durà a terme una visita guiada a les peces més importants d’aquesta edició.

Condicions de reserva i pagament:

El preu del viatge inclou:

Vol d’anada i de tornada. Taxes de vol
– Trasllats en autocar
– Allotjament en hotel de 4 estrelles, en habitacions dobles o individuals, que inclou esmorzar i taxa turística. Hotel Aquis Grana a Aquisgrà/ Hotel NH a Maastricht
– Entrades a la fira i a les visites
– Guia acompanyant
– Assegurança
– Facturació d’una maleta fins a 23 kg, més l’equipatge de mà

El preu del viatge no inclou:

– Facturació de maletes extres
– Dinars i sopars
– El catàleg de la fira
– Qualsevol altra despesa no especificada

Condicions de reserva i pagament:

Preu soci: 935 €
Preu no soci: 1.045 €
Suplement per habitació individual: 167,50 €

Confirmació abans del 16 de desembre de 2019

 

Paga i senyal: 50% en el moment de la confirmació

Cancel·lacions i penalitzacions:

Amb aquests preus no s’accepten canvis ni cancel·lacions. En cas de motiu justificat de cancel·lació, s’aplicarà una despesa de 60 €. Per a més informació consulteu el nostre web.

Places limitades