Blog

Visita a Girona: Casa Masó i casa particular

Activitat exclusiva per socis i subscriptors

Dissabte, 18 de desembre


A la Casa Masó, acompanyats per Jordi Falgàs, director de la Fundació Masó, farem un recorregut per l’interior de nou habitatges dissenyats per l’arquitecte Rafael Masó entre 1907 i 1932, on va integrar les aportacions de tot un grup d’artesans i artistes de les comarques de Girona, que van saber donar forma als mobles, els vitralls, els esgrafiats, la forja i la ceràmica que ell dibuixava.

Farem també una visita en exclusiva per l’AEM, acompanyats per Mónica Piera i Paolo Sustersic, a una casa particular ubicada al casc antic de Girona, que conserva la decoració, el mobiliari i els teixits del segle XIX.

Per acabar la jornada dinarem tots junts al Cafè le Bistrot, ubicat al centre històric de la ciutat.

Data i hora:  Dissabte, 18 de desembre al matí

Activitat exclusiva per socis i subscriptors: 40€

El preu inclou: Guíes i dinar al Cafè le Bistrot

Places limitades
Inscripcions a:
info@estudidelmoble.com o 932566785

Hi col·labora:

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »

Galeria Vidal

Amb motiu de la presentació de la publicació Francesc Vidal. L’aposta per les indústries d’art a Barcelona (1878-1914) editada pel Museu del Disseny, amb la vostra entrada al Museu podreu  visitar la Galeria Vidal.

Llegir més »