Blog

Visita a l'exposició
Decòrum. Vestir la casa per a l'ocasió

Amb Mónica Piera, comissària

Dijous, 25 de març a les 17.00 h

Moble i teixit. Teixit i moble. Mai no us heu preguntat quin paper atribuïm a la nostra llar? Com la decorem per reflectir els nostres valors?
El Museu Tèxtil de Terrassa i l’Associació per a l’Estudi del Moble han creat “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió”, una magnífica exposició de peces de mobiliari, moltes de prestadors particulars, i teixits, la majoria del Museu, mai abans exposats.

L’exposició mostra com s’ha buscat inspiració en altres cultures i s’han fet servir  materials procedents de llocs llunyans. La innovació i la millora tècnica han estat i segueixen sent reptes per aconseguir adequar la decoració a les  necessitats, especialment per llocs i moments on domina la representació.
Ara, quan prioritzem valors com l’ecologia, el benestar emocional i la memòria històrica, és el moment de pensar com traslladar-ho a les nostres cases. Amb l’exposició “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió”, podrem gaudir i esbrinar la constant necessitat de superació de l’ésser humà

Visita guiada. Places limitades a 15 persones. Imprescindible inscripció prèvia

Carrer de Salmerón, 25. 08222 Terrassa
(Parada de Ferrocarril: S1 – Vallparadís Universitat)

PVP: 10 € // Preu soci: Gratuït

Inscripcions a:
info@estudidelmoble.com o 932566785

Hi col·labora:

Viatge a Holanda. T’obrim l’innovador Centre de Col•leccions dels Països Baixos

Una oportunitat única per descobrir el Centre de Col•leccions dels Països Baixos (CCNL), la memòria física del patrimoni holandès. De recent inauguració, i tancat al públic, es tracta d’un dipòsit de quatre col•leccions nacionals d’objectes no exposats: el Rijksmuseum d’Amsterdam, el Museu Openluchtmuseum, d’Arnhem, el Palais Het Loo d’Apeldoorn i l’Agència del Patrimoni Cultural (RCE) d’Amersfoort

Llegir més »

Visita a València

San Juan de Ribera impulsa la creació del Colegio-Seminario de Corpus Christi  que es, per la seva modernitat i avantguardisme, un dels centres culturals i artístics més innovadors del Renaixement espanyol.

Llegir més »

Assemblea general de socis 2022

L’Assemblea general de l’Associació per a l’Estudi del Moble (AEM) tindrà lloc  de manera presencial el dilluns 30 de maig a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 hores en segona convocatòria.

Llegir més »